Calis Turkey Matkaopas

Calisin lomakeskus on rauhallinen rantalomakohde Turkin Välimeren rannikolla. Sijaitsee lähellä Fethiyeä

Iltaisin voi viettää romanttisia merenranta-tavernoja, ystävällisiä musiikkibaareja, pieniä diskoja tai ottamalla rauhassa kävellä kauniilla kävelykadulla, joka on liikenteen vapaa ja erittäin romanttinen yöllä. Calis tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden saada flutteria monissa kasinoissa.

Hiekka- ja vyöruusu Calis-ranta on kaaren muotoinen suojaisan lahden ympärillä, joka ulottuu Fethiyen suurempaan lomakohteeseen. Tämä pieni ranta on kristallinkirkas syvä vesi, joka on ihanteellinen ensimmäistä kertaa sukeltajille, koska ne ovat hyvin rauhallisia.

Tutustu Calisin kaduille, jotka on vuorattu kaupoilla, jotka myyvät kaikenlaisia ​​tuotteita ennen kuin lopetat jonkin perinteisen ruoan yhdellä monista ravintoloista matkan varrella.

Suunnitteletko ostoksia Calisissa? voit tutustua johtavien myymälöiden tarjouksiin osoitteessa https://minuntarjouslehteni.fi/tokmanni-tarjoukset .

Calis nauttii pitkästä kuumasta kesäkaudesta, joka alkaa huhtikuussa ja jatkuu aivan lokakuun loppuun! Nauttia sinistä taivasta ja runsaasti Välimeren auringonpaistetta ympäri vuoden, Calis näkee 30C-merkin ympärillä olevat lämpötilat heinä- ja elokuussa lähes 12 tunnin auringonpaistetta päivässä. Jopa lokakuu näkee veden lämpötilan yli 20 ° C. Jos yhdistät rantaloman nähtävyyksillä tai aktiviteettilomalla, on luultavasti parasta käydä huhtikuussa tai toukokuussa, kun se ei ole niin kuuma ja maaseutu on täydessä kukassa. Talvet ovat hyvin lieviä ja lämpötila on edelleen noin 15 ° C ja noin 5 tuntia lämpimää auringonpaistetta joka päivä.

Vastaa