Brockenhurstin määränpääopas

Brockenhurstissa on jokaiselle jotakin, ja tämä Brockenhurst-opas antaa sinulle kaikki tiedot, joita tarvitset, jotta voit suunnitella suuren päivän, joka on täynnä hauskaa ja toimintaa koko perheelle.

Brockenhurstin uusi metsäpuisto

Rauhallinen New Forestin kansallispuisto on luonnollinen villieläinten nauttiminen.

Pyörävuokraamot ovat saatavilla suoraan Brockenhurst-rautatieaseman ulkopuolella, ja se on paras tapa tutustua tähän aidosti vanhaan metsään. On omistettu pyöräilyreittejä, joten voit tutustua upeaan kauneuteen ja kiehtoviin luontoihin, joita autolla on helppo hukata. Kun saavut Brockenhurstin asemalle, kerää vuokrauspyörä Cycle-kokemuksesta tai County Lanesin polkupyörävuokrauksesta vapaata reittiä joidenkin Englannin parhaiden maaseutujen kautta.

New Forest -matkailubussi on myös erinomainen tapa istua, rentoutua ja katsella New Forestia kesäkuukausien aikana. Koe rikas avoin maaseutu, kaunis rantaviiva ja historialliset kylät, joita Brockenhurstin New Forestin kansallispuisto tarjoaa.

Koe todella mieleenpainuvia päiviä junalla Brockenhurstin New Forestin kansallispuistoon

Careys Manor Hotel ja Sen Spa

Vain viiden minuutin kävelymatkan päässä Brockenhurstin rautatieasemalta tämä on paikka mennä, jos etsit jännittävää rentouttavaa lomaa, joka on erityisen erikoinen päivä junalla. Tämä ylellinen neljän tähden Spa & Hotel sijaitsee syvällä sydämessä. kaunis New Forestin kansallispuisto.

Beaulieun moottorimuseo

Beaulieun moottorimuseo on loistava päivä moottoriharrastajille, ja yli 250 ajoneuvoa vanhoista autoista nykypäivän ajoneuvoihin, jotka kaikki esitetään nykyaikaisena vierailijana.

Kaikki kohteiden oppaamme on suunniteltu antamaan sinulle kaikki tarvittavat tiedot paikallisesta alueesta ja nähtävistä ja nähtävistä, jotta voit suunnitella joitakin todella mieleenpainuvia päiviä junalla.

Vastaa