Juhlakauden koristeluideoita kotiin

lähde : Pixabay

Me innostumme aina talven lomista. Itse asiassa valmistamme koristeita, jotka heijastavat kauden tunnelmaa. On monia tapoja koristella kotia, ja kaikki riippuu siitä, millaiselta haluat sen näyttävän.

Piirrä suunnitelma

Miltä haluaisit talosi näyttävän? Voit luonnostella ajatuksesi paperilla. Mieti samalla, mitä materiaaleja käytät. Voit saada inspiraatiota internetistä löytyvistä kuvista. Erilaisten kuvien selailu onkin hauskaa puuhaa. Tämän jälkeen voit alkaa kokoamaan ajatuksiasi yhteen ja viimeistellä haluamasi ilmeen.

Leiki väreillä

Valkoinen on yleinen talven väri, mutta sinun ei tarvitse rajoittaa koristelua siihen. Voit leikitellä punaisilla, keltaisilla, vihreällä, kullalla ja hopealla. Voit käyttää enemmän ja useampaa väriä ja lisätä mukaan vaikka hiukan kimallustakin.

Voit ostaa uusia tai käyttää vanhoja koristeita. Sinulla on varmasti ajatus, miltä koristeltu talosi näyttää. Voit käyttää kukkia, seppeleitä, lehtiä ja valoja. Voit lisätä myös nauhoja koristeisiisi.

Voit myös ripustaa esille vuodenaikaan sopivaa taidetta. Kehystä taideteokset ja ripusta ne esille kauden ajaksi. Juhlakauden jälkeen voit sitten säilöä taideteokset takaisin varastoon, ja käyttää niitä taas uudelleen seuraavana vuonna.

Valaistus on tietysti myös tärkeää. Valaistuksella voit tuoda esiin mitä tahansa huonetta ja luoda joustavia, kauniita ja toimivia tiloja. Oikealla valaistuksella luot tunnelmaa. Voit myös valita mukaan design-valaisimia, kuten Secto, Louis Poulsen tai Fritz Hansen https://www.valaisinmestari.fi/fritz-hansen/.

Luovia katseenvangitsijoita

Voit ostaa monenlaisia vuodenaikaan sopivia illallispöydän katseenvangitsijoita. Voit kuitenkin myös hyödyntää luovuuttasi ja tehdä itse omasi. Voit yhdistää punaisia kukkia ja vihreitä lehtiä. Voit täyttää suuren lasin vedellä. Sytytä pieniä kynttilöitä kulhoon kellumaan. Asettele sen ympärille joulukuusesta jääneitä oksia.

Voit tehdä itse myös muita koristeita. Käytä vain mielikuvitustasi. Voit inspiroitua monista asioista. Markkinoilla on tarjolla monia erilaisia vaihtoehtoja. Voit laatia suunnitelman ja ostoslistan suunnitelmasi toteuttamiseksi ja mennä ostoksille.

Vastaa