Kuntosi ylläpitäminen lomakauden aikana

Lomakausi on silloin, kun useimmat ihmiset käyttävät tekosyitä säilyttämättä kuntoaan muihin vuoden aikoihin verrattuna. Se on talvella, jolloin sää tekee siitä vähemmän suotuisan harjoittelulle tai harrastuksille. Heillä on tapana syödä ja juoda liikaa kaikkien juhlatilaisuuksien kanssa ja ohittaa harjoittelunsa useammin, vannoten ”korvaavan sen” uuden vuoden jälkeen.

Karibien, La Romana, Strand, Flicka

Mutta sen ei tarvitse olla näin, jos noudatat yksinkertaisia ​​vaiheita, joten seuraavassa on joitain vinkkejä pitämään itsesi paremmin kunnossa tällä lomakaudella. Sinun ei tarvitse riistää itseltäsi hauskaa ja syödä tiettyjä ruokia, mutta kun et ole lomatoiminnoissa, sinun on pidettävä kiinni ravitsemus- ja harjoittelusuunnitelmastasi.

Ensinnäkin sinun on tehtävä ravitsemuksestasi ja kuntosi etusijalle tänä lomakautena. Toki joudut ehkä syömään juoksulla tai ohittaa harjoittelun, kun olet juhlissa, shoppailemassa tai tekemässä asioita perheen kanssa, mutta kun olet kotona, sinun on syötävä järkevästi ja saat treenit mukaan, vaikka se tarkoittaisi ohittaa suosikki televisio-ohjelmasi tai treenata lounaan aikana rentoutumisen sijaan.

Myös ihmiset antavat ravintonsa liukastua, kun he alkavat syödä epäterveellisiä ruokia. Sekoita terveellisiä ruokia lomanviettokokouksessa suosikkipikku välipalojesi kanssa. Mene vihannesalustalle, joka auttaa sinua täyttämään sinut ennen kuin herkuttelet kaikkia herkullisia dippejä.Varmista, että pääset suosikki päivittäistavarakauppaan tai varastoi terveellisiä ruokia talon ympärillä. Älä käytä huonosti syömisen tekosyytä syyksi jatkaa huonoa syömistä, tee ensisijaiseksi tehdä seuraava ateriasi terveelliseksi. Jos käytät lisäravinteita, kuten protien-ravisteluja, yrttejä tai CBD-öljyä – Lue lisää täältä – varmista, että pidät tarpeeksi varastoja lomasi aikana.

Aina kun sinulla on vapaa-aikaa, harjoittele jonkinlaista harjoittelua, vaikka sinulla olisi vain muutama minuutti kotona tekemään sisäharjoituksia tai vain käydä lyhyessä lenkissä tai kävelyssä. Sinun ei myöskään tarvitse riistää itseltäsi kaikkia suosikki loma-välipalojasi, mutta pidä joukko terveellisiä ruokia ja syö niitä kotona. Jos noudatat näitä vinkkejä, huomaat, että sinun ei tarvitse huolehtia painonnoususta ja antaa kunto liukua tällä lomakaudella.

Vastaa